Que puc dir-te a aquestes alçades que tú ja no sapigues

306

Carta adreçada a Jordi Sánchez, president de l’ANC. Presó de Soto del Real;

Que puc dir-te a aquestes alçades que tú ja no sapigues… Estic molt orgullosa de tú i tots els teus companys. Com bé saps ens volen fer por. Però jo no en tinc!!!!! Votaré per tú per la República Catalana, pel meu petit país, però es el meu país i no vull més repressió, vull sortir al carrer, respirar i estar amb tots vosaltres!!!! El meu fill està camí de Bruseles, però jo preferiria anar camí d’Estremera…. Per donar-vos escalf, tot i que no sóc ningú , simplement una persona anònima que us estima moltíssim!!!!

Molta força company!!!! Jo no he pogut anar a Bruseles per motius econòmics però el meu fill hi es!!!

Ara mateix es molt tard i no puc dormir penso en vosaltres i em sento tan impotent…Lluitarem per tots vosaltres.

Tan de bo pogueu llegir les nostres cartes, tot i que només son paraules ….però el meu cor està amb tots vosaltres

Ens volien doblegats i només han aconseguit que tinguem més força!!!

Una forta abraçada d’una persona que et respecta i t’admira per sobre de tot.

MercèRelated Articles & Comments

Comments are closed.