Jo no tinc por

273

Carta dirigida a Jordi Cuixart, president d’Omnium Cultural.

Estimat Jordi,

Em sap molt de greu el que esteu passant, però vull dir a tots vosaltres que NO ESTEU SOLS!!!!. Jo no estic privada de llibertat però cada día que passa sense vosaltres al carrer per a mi es una condemna. Si us plau no defalliu i per favor qualsevol cosa que necesiteu me la podeu demanar que part meva faré tot el possible perque ho tingueu.

Jo no tinc por!!! La meva vida ha estat com una presó però sense barrots, judici rere judici, malatia rere malaltia, el pare del meu fill em volia treure la custòdia del meu fill però he lliutat per ell i ara després de 9 anys per fi en té 18 i us admira… , No sé si he guanyat, però el que sé es que el meu fill està molt orgullós de tot el que he fet dintre de les meves posssibilitats. Tenin en compte que ell es un home poderós i jo no segons ell “sóc un Florero”.
Per això t’escric a tú perque sé téns un nadó. Lluita per ell perque ho sabrà valorar i sé que està i estará molt orgullós del seu pare.

Per cert no ens deixen portar llaços GROCS. El PP i CS estan molt enfadats!!!. Però no diuen res de les bufandes, gorros, pantalons, jaquetes, guants…Quin Fallo!!! i El PSC ha sigut el promotor de tot això. Els altres només amb les fonts de Barcelona i Tv3. Quina colla de tenoques….

Gràcies per tot
Mercè, Ot, Jaume, Maria Cecilia i EmilioRelated Articles & Comments

Comments are closed.