Hola Pep

311

Carta dirigida a Josep Rull. Conseller de Territori i Sostenibilitat.

Hola Pep,et dic Pep perque tenim un amic en comu a l’Ampolla que quan parla de tu et diu Pep, i es per això que m’atrebeixo a dirte com ell, suposo que sabras que parlo de Sancho, i es per ell que se la mena de persona que ets, els teus valors i el que estimes el teu pais i a la seva gent, entre la que estic jo, se que ets una gran persona, honrat i valent.
Vull que sapigues que el meu pensament està les 24 hores del dia amb tu. Quan faig un café amb llet al mati, a les 8, a una terrassa de l’Ampolla mirant el mar, sola i amb la bellesa del meu poble de fons penso: ara Pep està a la presó, i durant el dia molts i molts moments ets en el meu pensament.
Vaig i aniré a totes les mostres de suport per vosaltres, perque et vull LLIURE a tu, teus comanys i als Jordis.
El llaç groc ja forma part de la meva vestimenta i col•laborare en tot el que faci falta per que us tornen la llibertat que us han arrebatat injustament.
Treballare i defensaré de tot cor la candidatura del President i el dia 21D parlarem a les urnes, perque les urnes son nostres, dels democrates: gent pacífica, honrada i valenta, gent com tu Pep.
Bueno, et diria moltes mes coses però les llàgrimes de tristesa, rabia e impotencia ja no em deixen escriure més.
De l’Ampolla, Pep t’envio una abraçada molt forta i molts d’ànims i força per tirar endavant entre tots ho conseguirem.
La teva presó es la meva presó i la teva LLIBERTAT serà la meva LLIBERTAT!!!!!
Un 😘 I SEGUIM!!!
MaripiRelated Articles & Comments

Comments are closed.