Des del País Valencià

288

Carta adreçada a Oriol Junqueras. Presó d’Estremera

Benvolgut Oriol
Aprofitem aquesta eina per escriure’t unes linias de solidaritat des de Rafelguaraf, poble de la comarca de la Ribera Alta del País Valencià.
La nostra família està composta per la persona que escriu, Paco Beltrán, militant del Bloc Nacionalsta Valencià des de fa uns anys, en l’actualitat amb 37 anys, la meva parella, Mari Merino, de 31 anys i no gaire posada al dia de l’entorn polític que ens envolta, i la nostra petita Laia, de tan sol 7 mesos.
Aprofitem aquestes linies per mostrar el nostre afecte i força davant aquesta injusticia que els estan aplicant en privar-los d’una llibertat que segur sera durissima.
Segur que sabrà com s’està gestionat per part de la majoria dels mitjans de comunicació ell conflicte catalàn, i com dediquen els seus potents canals per criminalitzar la lícita idea independentista d’un poble, davant això, aquesta família que escriu es revela, i intentem en les mesures de les nostres possibilitats fer arribar la realitat al nostre entorn, la qual cosa es fa molt complex en estar influenciats per la desinformació actual.
No concebem el perquè des de la Comunitat Europea no es realitzen esforços, ni tan sols declaracions o posicionaments que poden ajudar a trencar aquesta tremenda injustícia, si vostè és sabedor agradecríamos que ens donés el seu poinión.
Estaríem encantats de mantenir una comunicació per l’únic mitjà possible (carta) para així poder minimitzar el dany que està sofrint i poder donar-li el nostre suport, tant de la meva família com de diverses persones del nostre entorn.
Una salutació i molt ànim, Sr. Junqueras.

Paco BeltránRelated Articles & Comments

Comments are closed.