Nit de Sant Joan

Carta dirigida a Jordi Cuixart. Presó de Soto del Real Avui nit de Sant Joan, i despres de no poder menjar els panellets a casa, ni els torrons. ..

4 mesos ago
Comentaris tancats a Nit de Sant Joan
53

No us oblidem

Carta adreçada a Raül Romeva. Presó d’Estremera Hola, Raül : Espero que malgrat tot estiguis bé. És una vergonya el que esteu ..

6 mesos ago
Comentaris tancats a No us oblidem
101

Mai caminaràs sol

Carta adreçada a Oriol Junqueras. Presó d’Estremera Hola Company! Sóc en Fran de Sant Vicenç dels Horts, fa molt de temps que tenia ..

6 mesos ago
Comentaris tancats a Mai caminaràs sol
104

Des del País Valencià

Carta adreçada a Oriol Junqueras. Presó d’Estremera Benvolgut Oriol Aprofitem aquesta eina per escriure’t unes linias de solidaritat ..

6 mesos ago
Comentaris tancats a Des del País Valencià
72

Una humiliació intolerable

Carta adreçada a Josep Rull i Andreu. Presó d’Estremera He pensat amb tu per mostrar el meu afecte cap a tots vosaltres, perquè ..

6 mesos ago
Comentaris tancats a Una humiliació intolerable
88

Tinc 20 anys

Carta adreçada a Oriol Junqueras. Vicepresident de la Generalitat de Catalunya. Presó d’Estremera Bon dia, Oriol, Sé que no és un bon dia i no ho és des de fa mesos, ..

7 mesos ago
Comentaris tancats a Tinc 20 anys
151

No esteu sols

Carta enviada a Jordi Cuixart, president d’Omnium Cultural. Presó de Soto del Real Bona tarda Jordi. Es tot un plaer poder-te escriure, ..

7 mesos ago
Comentaris tancats a No esteu sols
159

Filla d’andalusos obrers

Carta adreçada a Jordi Cuixart, president d’Omnium Cultural. Presó de Soto del Real Benvolgut i estimat Sr Jordi Cuixart Avui després ..

7 mesos ago
Comentaris tancats a Filla d’andalusos obrers
108

Nova junta d’Òmnium Cultural de Sabadell

Carta dirigida a Jordi Cuixart, president d’Omnium Cultural. Presó de Soto del Real Estimadíssim  Jordi, Els components de la nova ..

8 mesos ago
Comentaris tancats a Nova junta d’Òmnium Cultural de Sabadell
207

Tantíssimes gràcies per seguir i no defallir

Carta dirigida a Jordi Cuixart, president d’Omnium Cultural. Presó de Soto del Real i a Jordi Sánchez, president de l’ANC. Presó ..

8 mesos ago
Comentaris tancats a Tantíssimes gràcies per seguir i no defallir
128