No hi ha dia ni nit que no pensi en vosaltres quatre

Carta adreçada a Oriol Junqueras. Vicepresident de la Generalitat de Catalunya. Presó d’Estremera No hi ha dia ni nit que no pensi en vosaltres ..

4 setmanes ago
Comentaris tancats a No hi ha dia ni nit que no pensi en vosaltres quatre
20

No esteu sols

Carta adreçada a Oriol Junqueras. Vicepresident de la Generalitat de Catalunya. Presó d’Estremera Estimat Oriol, Vull enviar-te tot el carinyo ..

2 mesos ago
Comentaris tancats a No esteu sols
23

Benvolgut Jordi

Carta adreçada a Jordi Cuixart, president d’Omnium Cultural. Presó de Soto del Real Benvolgut Jordi! Tants díes sense vosaltres, tantes ..

2 mesos ago
Comentaris tancats a Benvolgut Jordi
22

Que puc dir-te a aquestes alçades que tú ja no sapigues

Carta adreçada a Jordi Sánchez, president de l’ANC. Presó de Soto del Real; Que puc dir-te a aquestes alçades que tú ja no sapigues… ..

2 mesos ago
Comentaris tancats a Que puc dir-te a aquestes alçades que tú ja no sapigues
22

Des de Manresa

Carta adreçada a Joaquim Forn. Conseller d’Interior. Presó d’Estremera Benvolgut Joaquim, des-de Manresa vull traslladar-se el meu escalf, ..

2 mesos ago
Comentaris tancats a Des de Manresa
35

Hola Pep

Carta dirigida a Josep Rull. Conseller de Territori i Sostenibilitat. Hola Pep,et dic Pep perque tenim un amic en comu a l’Ampolla ..

3 mesos ago
Comentaris tancats a Hola Pep
29

No defalliu

Carta dirigida a Jordi Turull. Conseller de Presidència; Dolors Bassa. Consellera de Treball; Joaquim Forn. Conseller d’Interior; Carles ..

3 mesos ago
Comentaris tancats a No defalliu
27

Jo no tinc por

Carta dirigida a Jordi Cuixart, president d’Omnium Cultural. Estimat Jordi, Em sap molt de greu el que esteu passant, però vull dir a tots ..

3 mesos ago
Comentaris tancats a Jo no tinc por
29

Bona nit

Carta dirigida a Raül Romeva. Conseller d’Assumptes Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència; Jordi Cuixart, president d’Omnium ..

3 mesos ago
Comentaris tancats a Bona nit
25

En moments així un no sap que dir

Carta dirigida a Oriol Junqueras. Vicepresident de la Generalitat de Catalunya. Bona nit, En moments així un no sap que dir. Tan sols ..

3 mesos ago
Comentaris tancats a En moments així un no sap que dir
36