No sé molt bé com començar la carta

Carta adreçada a Jordi Cuixart. Presó de Lledoners Estimat Jordi, No sé molt bé com començar la carta, és la primera que envio des del vostre ..

2 anys ago
Comentaris tancats a No sé molt bé com començar la carta
369

Estimada Carme

Carta adreçada a Carme Forcadell. Presó de Puig de les Basses Estimada Carme Porto molt de temps amb ganes d’enviar-te una carta, ..

2 anys ago
Comentaris tancats a Estimada Carme
361

Nit de Sant Joan

Carta dirigida a Jordi Cuixart. Presó de Soto del Real Avui nit de Sant Joan, i despres de no poder menjar els panellets a casa, ni els torrons. ..

2 anys ago
Comentaris tancats a Nit de Sant Joan
302

No us oblidem

Carta adreçada a Raül Romeva. Presó d’Estremera Hola, Raül : Espero que malgrat tot estiguis bé. És una vergonya el que esteu ..

2 anys ago
Comentaris tancats a No us oblidem
341

Mai caminaràs sol

Carta adreçada a Oriol Junqueras. Presó d’Estremera Hola Company! Sóc en Fran de Sant Vicenç dels Horts, fa molt de temps que tenia ..

2 anys ago
Comentaris tancats a Mai caminaràs sol
309

Des del País Valencià

Carta adreçada a Oriol Junqueras. Presó d’Estremera Benvolgut Oriol Aprofitem aquesta eina per escriure’t unes linias de solidaritat ..

2 anys ago
Comentaris tancats a Des del País Valencià
288

Una humiliació intolerable

Carta adreçada a Josep Rull i Andreu. Presó d’Estremera He pensat amb tu per mostrar el meu afecte cap a tots vosaltres, perquè ..

2 anys ago
Comentaris tancats a Una humiliació intolerable
309

Tinc 20 anys

Carta adreçada a Oriol Junqueras. Vicepresident de la Generalitat de Catalunya. Presó d’Estremera Bon dia, Oriol, Sé que no és un bon dia i no ho és des de fa mesos, ..

3 anys ago
Comentaris tancats a Tinc 20 anys
396

No esteu sols

Carta enviada a Jordi Cuixart, president d’Omnium Cultural. Presó de Soto del Real Bona tarda Jordi. Es tot un plaer poder-te escriure, ..

3 anys ago
Comentaris tancats a No esteu sols
405

Filla d’andalusos obrers

Carta adreçada a Jordi Cuixart, president d’Omnium Cultural. Presó de Soto del Real Benvolgut i estimat Sr Jordi Cuixart Avui després ..

3 anys ago
Comentaris tancats a Filla d’andalusos obrers
312