Tinc 20 anys

Carta adreçada a Oriol Junqueras. Vicepresident de la Generalitat de Catalunya. Presó d’Estremera Bon dia, Oriol, Sé que no és un bon dia i no ho és des de fa mesos, ..

23 hores ago
Comentaris tancats a Tinc 20 anys
7

No esteu sols

Carta enviada a Jordi Cuixart, president d’Omnium Cultural. Presó de Soto del Real Bona tarda Jordi. Es tot un plaer poder-te escriure, ..

23 hores ago
Comentaris tancats a No esteu sols
29

Filla d’andalusos obrers

Carta adreçada a Jordi Cuixart, president d’Omnium Cultural. Presó de Soto del Real Benvolgut i estimat Sr Jordi Cuixart Avui després ..

23 hores ago
Comentaris tancats a Filla d’andalusos obrers
3

Nova junta d’Òmnium Cultural de Sabadell

Carta dirigida a Jordi Cuixart, president d’Omnium Cultural. Presó de Soto del Real Estimadíssim  Jordi, Els components de la nova ..

3 setmanes ago
Comentaris tancats a Nova junta d’Òmnium Cultural de Sabadell
122

Tantíssimes gràcies per seguir i no defallir

Carta dirigida a Jordi Cuixart, president d’Omnium Cultural. Presó de Soto del Real i a Jordi Sánchez, president de l’ANC. Presó ..

1 mes ago
Comentaris tancats a Tantíssimes gràcies per seguir i no defallir
31

Bon dia Oriol

carta adreçada a Oriol Junqueras. Vicepresident de la Generalitat de Catalunya. Presó d’Estremera Bon dia Oriol, No et coneixia, de fet no es coneixem, ..

1 mes ago
Comentaris tancats a Bon dia Oriol
28

Paul Eluard-porta a l’esperança

Carta dirigida a Oriol Junqueras. Vicepresident de la Generalitat de Catalunya. Presó d’Estremera Hola fill de catalans republicans,immigrats ..

1 mes ago
Comentaris tancats a Paul Eluard-porta a l’esperança
32

No hi ha dia ni nit que no pensi en vosaltres quatre

Carta adreçada a Oriol Junqueras. Vicepresident de la Generalitat de Catalunya. Presó d’Estremera No hi ha dia ni nit que no pensi en vosaltres ..

2 mesos ago
Comentaris tancats a No hi ha dia ni nit que no pensi en vosaltres quatre
51

No esteu sols

Carta adreçada a Oriol Junqueras. Vicepresident de la Generalitat de Catalunya. Presó d’Estremera Estimat Oriol, Vull enviar-te tot el carinyo ..

3 mesos ago
Comentaris tancats a No esteu sols
48

Benvolgut Jordi

Carta adreçada a Jordi Cuixart, president d’Omnium Cultural. Presó de Soto del Real Benvolgut Jordi! Tants díes sense vosaltres, tantes ..

3 mesos ago
Comentaris tancats a Benvolgut Jordi
43