Benvolgut conseller Raül

241

Carta adreçada a Raül Romeva. Conseller d’Assumptes Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència.

Benvolgut conseller Raül: Són tantes les paraules que us vodria dir, que se m’acumulen al cor i a la ploma i els costa de trobar un harmònic ordre de sortida.
Venint de la llarga fosca del franquisme, dins la qual vaig néixer i créixer, la (re) caiguda del nostre aimat país en mans d’aquesta actual i violenta dictadura feixista, ara descarnada, éstà constituint un trauma dolorós i difícil. No tant com per a vosaltres, és clar, puix que viviu privats de llibertat i dels éssers estimats, i lluny de la petita terra del nostre cor.
Cada jorn, cada vespre, cada nit i cada matinada us sentim a les venes , us portem dins l’insomni, us somniem lliures.
Amb el vostre empresonament físic hi va el nostre, psicològic i ben real, com a poble que us estima, que estima el govern que ens ha acompanyat fins albirar les portes de la llibertat.
Ens han tallat les ales un cop més, i sempre amb violència, però el camí és obert, Conseller Romeva, estimat Raül, i esperem podem reprendre’l aviat plegats.
Us volem lliures i potser us hi veurem aviat, donat que la injusta causa que us reté, ha canviat de mans.
Quan tornis, quan torneu tots a casa, recordeu que, rera les besades a fills i estimats més propers, n’haureu de rebre moltes altres que us tenim guardades molta gent anònima i pacíficament lluitadora, d’aquesta nostra bonica i dissortada terra. Recordeu que us esperem amb autèntic delit de veure-us entre nosaltres i d’abraçar-vos ben fort.
Gràcies per tot i gràcies per a sempre.
Fins aviat

TresaRelated Articles & Comments

Comments are closed.