Ara fa molts anys que no parlavem

229

Carta dirigida a Josep Rull. Conseller de Territori i Sostenibilitat.

Bon dia Conseller,

Ara fa molts anys que no parlavem, ens vàrem conèixer a la universitat. Suposo que ho recordes. No eren aquestes les circumstàncies en que m’hagués agradat retrobar-nos.

Com tothom qui escriu, suposo, el primer es dir que som amb vosaltres, amb tots vosaltres. És un orgull aquest govern, que ha complert el seu programa electoral.

Us duem constantment en el pensament. Tenim ganes que sigueu fora amb les vostres famílies com hi som nosaltres. Els darrers mesos han estat molt intensos i teniem les famílies una mica entre atabalades i poc cuidades. De cop, la patacada i pendre nova consciencia de la fragilitat de la lliberta. Necessitat de ser amb ells, mai no saps que pot passar. oi? Però, patim (pateixo) perque us volem/vull lliures. Ara i per sempre més.
No hem defallit, estem ben drets i sense parar d’escriure i parlar, es veu poc, però fa molta falta per seguir teixint i cosint el país.

El mediastorm, aquesta tempesta que fueteja la societat amb informacions falses i esbiaixades es terrible i està fent molt de mal, però sort que les xarxes bullen i ja fa temps que tenim a tothom acostumat a llegir-hi.
Avui en Conseller Comín demanava explicacions a l’ARA per una entrevista ‘retallada’ i un article amb les seves paraules canviant el relat de les mateixes. Costa de creure, però està passant.

Properament serà la Marató de TV3 i malgrat els ànims no son els dels darrers anys, és una acció que dona tanta dignitat i omple tant d’orgull el nostre poble que estic convençut tornarà a ser un èxit. De moment, el disc fa molt bona pinta, un munt d’artistes cantant els seus hits de tots els temps però en català.  Som inparables!

Mai no haviem arribat tant lluny Conseller.Gràcies!

Segurm tindrem ocasió de veuren’s a Sant Cugat en una propera visita, sé que hi teniu bons amics!

Una abraçada.

OriolRelated Articles & Comments

Comments are closed.